Salim Güran’dan şok iddia: Narin’i ben öldürmedim, Nevzat suçu üstüme atıyor!

Salim Güran’dan şok iddia: Narin’i ben öldürmedim, Nevzat suçu üstüme atıyor!
 Muhabir
Diyarbakır’da Narin Güran’ın ölümünün baş şüphelisi olarak gözaltına alınan Amca Salim Güran’ın, “Narin’i ben öldürmedim, Nevzat işlediği suçu benim üzerime atıyor” dediği öğrenildi.

AMİDA HABER - Diyarbakır’da cinayete kurban giden Narin Güran olayı ile ilgili soruşturma sürüyor. Narin Güran’ın araçla taşıyarak, dere kenarına gömdüğünü itiraf eden Nevzat Bahtiyar, öğle saatlerinde Diyarbakır Adliyesi’ne sevk edildi. Bahtiyar’ın ifade işlemleri devam ediyor. Anne-baba ve diğer aile bireyleri ile birlikte gözaltına alınan 24 kişinin de bugün ifade işlemlerinin tamamlanması bekleniyor.

İfade vermesi bekleniyor

amidahaber-13.jpg

Narin Güran’ın ölümüyle ilgili tutuklanan Muhtar Amcası Salim Güran’ın da soruşturma kapsamında önümüzdeki günlerde Diyarbakır Cumhuriyet Savcılığı’na ifade vermesi bekleniyor. Narin Güran ölü bulunmadan önce tutuklanan Salim Güran, tutuklandığı sırada mahkemeye verdiği ifadede Narin Güran’ın akıbeti ile ilgili bilgi sahibi olmadığını anlatmıştı.

‘Nevzat suçunu üstüme atıyor’

amidahaber-14.jpg

Salim Güran’ı, tutuklu bulunduğu cezaevinde avukatı ziyaret etti. Edinilen bilgiye göre, Salim Güran, itirafçı Nevzat Bahtiyar’ın beyanlarının asılsız olduğunu ileri sürdü.

Güran, “Narin’i ben öldürmedim, Nevzat işlediği suçu benim üzerime atıyor. Kesinlikle ben yapmadım. Nevzat Bahtiyar’ın söz ettiği saatlerde ben tarladaydım. O saatlerde tarlada olduğumu gösteren iki tanığım var. Delillerin toplanması ve olayın açığa çıkmasını istiyorum. Narin’i gömmesi için Nevzat Bahtiyar’a para vermedim, bana iftira atıyor” dediği iddia edildi.

Nevzat Bahtiyar ne demişti?

Dosya kapsamında şüpheli olarak gözaltına alınan Nevzat Bahtiyar, jandarma ifadesinde, Narin’in cansız bedenini Amca Salim Güran’ın araçla getirerek, kendisine teslim ettiğini söylemişti. Bahtiyar, Salim Güran ile birlikte Narin’in bedenini çuvala koyduğunu, araçla taşıyarak Eğertutmaz Deresi’nde bulunduğu yere gömdüğünü açıklamıştı.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum