Diyarbakırlı vekilden Narin’in ailesine destek ziyareti

İstanbul Bağımsız Milletvekili Salim Ensarioğlu, bugün 5 gündür kayıp olan 8 yaşındaki Narin Güran’ın ailesini ziyaret etti.

AMİDA HABER - Diyarbakırlı İstanbul Bağımsız Milletvekili Salim Ensarioğlu, 21 Ağustos tarihinden beri Bağlar ilçesi Tavşantepe köyündeki kayıp 8 yaşındaki Narin Güran’ın ailesine destek ziyaretinde bulundu.

Ensarioğlu, ziyaretin ardından X hesabından yaptığı paylaşımda, Narin’in bulunması için çabalayan ve duyarlılık gösteren her kese teşekkür ederek, “Narin Güran kızımızın en yakın zamanda sağ salim bulunmasını Allah'tan niyaz ediyorum.” dedi.

Salim Ensarioğlu şunları söyledi: “21 Ağustos tarihinden beri kendisinden haber alınamayan Narin Güran kızımızın ailesini ziyaret ettik. Kızımızın babasıyla son durum hakkında görüştüm. Başta İçişleri Bakanımız Sn. Ali Yerlikaya olmak üzere Vali Sn. Murat Zorluoğlu'na, AFAD İl Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekiplere konuyla ilgili hassasiyetleri ve verdikleri çabalar için teşekkür ediyorum.

Kamu görevlilerinin yanı sıra Sivil Toplum Örgütlerine, sosyal ve ana akım medya mensuplarına, ilk günden bu zamana duyarlılıklarını belirtip konunun gündemde tutulmasına yardımcı olan sanat ve spor camiasına ve tüm halkımıza da sürece verdikleri destekler için şükranlarımı sunuyor, Narin Güran kızımızın en yakın zamanda sağ salim bulunmasını Allah'tan niyaz ediyorum.”

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (4)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Diyarbakır Haberleri