Diyarbakır Valiliği’nden kan lekesine ilişkin yeni açıklama

Diyarbakır Valiliği’nden kan lekesine ilişkin yeni açıklama

Kaynak:Diyarbakır Valiliği Basın Bülteni

Diyarbakır Valiliği 5 gündür aranan kayıp 8 yaşındaki Narin Güran'ıın evinin yakınındaki kayalıklarda bulunan kan lekesi hakkında yeni bir açıklama yaptı.

AMİDA HABER - Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi Kırsal Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’ı arama çalışmaları sürüyor.

Küçük kızın evlerinin 20 metre mesafesindeki kayalıklarda bulunan kan lekesine ilişkin açıklama yapan Diyarbakır Valiliği, “Kayalıklar üzerinde bulunan kan lekesinin mahalle sakinlerinden bir çocuğun burnunun kanaması sonucu meydana geldiği tespit edilmiştir.” bilgisini paylaştı.

2024/08/23/narin-gural-annesi.jpg

Valiliğin bulunan kan lekesine ilişkin yaptığı açıklama şu şekilde:

“Bazı medya organları ile sosyal medya hesaplarında;

Kayıp olarak aranan Narin GÜRAN’ın evine yakın bir bölgedeki kayalıklar üzerinde kayıp kız çocuğuna ait olduğu iddia edilen kan lekelerinin bulunduğu şeklinde haber ve paylaşımların yer aldığı görülmüştür.

Kayalıklar üzerinde bulunan kan lekesinin mahalle sakinlerinden bir çocuğun burnunun kanaması sonucu meydana geldiği tespit edilmiştir.

Valiliğimizin koordinasyonda ilgili kurumlarımız vasıtasıyla, her türlü ihtimal değerlendirilerek, kayıp kızımızın aranmasına devam edilmektedir.

Her türlü önemli gelişmeden kamuoyu vakitlice bilgilendirilecektir.

Basına ve kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.