Amedspor artık Şanlıurfa taraftarına emanet!

Diyarbakır Stadyumu’nun saha zemin bozukluğu sebebiyle futbol oynamaya elverişli olmaması, Amedspor’u komşuya muhtaç hale getirdi. Geçen haftaki Yeni Malatyaspor maçının ardından Amedspor, bu hafta da Erokspor’u Şanlıurfa’da konuk edecek.

AMİDA HABER - Trendyol 1. Lig’de ilk sezonunu yaşayan Diyarbakır temsilcisi Amedspor, sezonun başlamasının üzerinden yaklaşık iki ay geçmesine rağmen kendi saha ve taraftarı önünde maçlara çıkamıyor. Yarışta gözünü zirveye diken Amedspor, yine kendi taraftarının tam desteğini alamadan sahaya çıkacak.

Saha zemin sorunu çözülemedi

Ligin 7. haftasında kendisi gibi saha problemi olan Yeni Malatyaspor’a Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu’nda konuk olan Amedspor, 4-2’lik bir skorla haftayı galip olarak kapatmıştı.

Amedspor, ligin 8. haftasında da davalık olduğu Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce çözülemeyen saha sorunu nedeniyle yine Şanlıurfa yolunu tutuyor.

Amedspor-Erokspor maç saati

Ligde 12 puanla 4’üncü sıraya yerleşen Amedspor, geçen hafta Pendikspor’a karşı 4-0 galip gelen Esenler Erokspor’u Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu’nda konuk edecek.

Amedspor-Erokspor karşılaşması 6 Ekim 2024 Pazar günü saat 16.00’da Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu’nda oynanacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri