Amedspor 6 haftada yemediği golü 90 dakikada yedi!

Amedspor 6 haftada yemediği golü 90 dakikada yedi!
 Muhabir
Son 6 lig maçında kalesinde sadece iki gol gören Amedspor, Malatya maçında 90 dakikada kalesinde 2 gol gördü.

AMİDA HABER- Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 1. Lig’inde mücadele eden Amedspor 7. Hafta maçında Yeni Malatyaspor’a konuk olmuş, karşılaşma 4-2 Amedspor’un üstünlüğü ile sona ermişti.

Oyunculara iki gün izin verildi

amedspor.jpg

Malatya maçı sonrası Teknik Direktör Ersun Yanal oyuncularına iki gün izin verirken, Amedsporlu futbolcuların Malatya maçındaki ruhsuz ve isteksiz performansları eleştirilere neden oldu. Son altı haftada kalesinde sadece iki gol gören Amedspor, ligin son sırasında bulunan Yeni Malatyaspor maçında kalesinde iki gol gördü. 7 lig maçında toplam 22 gol kalesinde gören Malatyaspor sadece 4 gol attı. Yeni Malatyaspor iki golünü Amedspor’a attı.

Amedspor’un gol istatistikleri

amed-sampiyon-2.jpg

Yeşil-kırmızılı ekibin attığı ve yediği gol sayısı ise ilginç. Lig’in ilk 6 haftasında kalesinde sadece 2 gol gören Amedspor son maçta Yeni Malatyaspor’un iki golüne engel olamadı. Amedspor toplum attığı gol sayısı ise 9.

Ersun Yanal takımı beğenmedi

ersun-hoca-1-001.jpg

Malatya maçı sonrası açıklama yapan Teknik Direktör Ersun Yanal takımını eleştirmişti. Yanal şu ifadeleri kullanmıştı, “Özellikle takımın enerjisini, oyuna koymuş olduğu oyunu, oyuncuların kalitesindeki yüksek enerjiyi bugün göremedik. Bunu sağlamak zorundayız. Bunu takıma kazandırmak zorundayız. Çünkü duygusuz ve enerjisiz bir oyun her zaman sorun çıkarır. Duygusuz ve enerjisiz oyunu ortadan kaldırmanın yolları var. Bunu takım içinde de konuşup halledebileceğinizi düşünüyorum. Şu anda önümüzdeki maça artık odaklanmalı ve en kısa sürede bunu yapmalıyız. Toplamda iki gol yiyen takım, bugün iki gol yedi. İki gol atan takımdan iki gol yedi. Bunun mutlaka sonuçlarını negatif gerçekleşen sonuçlarını pozitife çeviren bir fırsat olarak kullanabiliriz. Ben olumluya odaklanmak istiyorum. Sonuca etki edecek yani lige etki edecek puan açısından avantajlı kaldık sadece güzel olan oydu.”

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.