Amedspor-Kocaelispor maçının oynanacağı yer belli oldu

Yılan hikayesine dönen Amedspor-Kocaelispor maçıyla ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu'nun devreye girmesiyle Amedspor maçı Şanlıurfa'ya alındı.

AMİDA HABER - Trendyol 1. Lig’e yükselen Amedspor’un Kocaelispor’la 2 Eylül’de İstanbul’da oynanmasına planlanan maçla ilgili İstanbul İl Spor Güvenlik Kurulu kararını verdi. Güvenlik nedeniyle maçın İstanbul’da oynanmasına izin verilmeyen maç Diyarbakır Valisi Zorluğlu'nun devreye girmesiyle komşu ile alındı.

Maç Şanlıurfa'da

Amedspor’un saha zemini futbol oynamaya uygun olmadığı için daha önce İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'na alınması gündeme gelen ancak birkaç saat önce Diyarbakır'da 1 Eylül'de oynanacağı kulüp tarafından ilan edilen maçın yeri ve saati bir kez daha değişti.

Edinilen bilgiye göre, Diyarbakır Valisi Zorluğlu, Diyarbakır Stadyumun zemininde yaşanan sorunların giderilmesi için Gençlik İl Spor Müdürlüğüne talimat verdi. Ayrıca Zorluoğlu'nun, çalışmaların kısa sürede bitmesini istediği öğrenildi.

Müsabaka her iki kulübün anlaşması ve Şanlıurfa İl Spor Güvenlik Kurulunun onayıyla 2 Eylül'de Şanlıurfa'ya alındı. Maçın saati ise henüz ilan edilmedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri