Amedspor’a güvenlik engeli: Kocaeli maçı için karar verildi

Amedspor’a güvenlik engeli: Kocaeli maçı için karar verildi

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

Son dakika: İstanbul İl Spor Güvenlik Kurulu, Amedspor-Kocaelispor maçına ilişkin kararını verdi.

AMİDA HABER- Trendyol 1. Lig’e yükselen Amedspor’un Kocaelispor’la 2 Eylül’de İstanbul’da oynanmasına planlanan maçla ilgili İstanbul İl Spor Güvenlik Kurulu kararını verdi. İl Spor Kurulu, güvenlik nedeniyle maçın İstanbul’da oynanmasına izin vermedi.

440576372-18313090450179938-3357044100880252165-n.jpg

Kocaelispor konuyla ilgili yazılı açıklama yaptı

Kocaelispor’dan yapılan açıklamada şu ifadeler yer verildi:

"Kulübümüz ile Amed SF kulübü arasında 1 Eylül 2024 tarihinde oynanması planlanan müsabakanın, stadyum saha zemininin elverişsiz olması hasebiyle 2 Eylül 2024 tarihinde İstanbul’da oynanmasına yönelik talep kulübümüz tarafından kabul edilmiştir. Lakin İstanbul İl Spor Güvenlik Kurulu tarafından müsabakanın İstanbul’da oynanmasına izin verilmemiştir. Buna mukabil, Amed SF Kulübü tarafından müsabakanın milli müsabakalar için verilen arada hafta içinde bir tarihte oynanmasına dair talep gelmiş ne yazık ki, milli takıma katılacak olan oyuncumuzun olmasından dolayı bahse konu talep kulübümüzce uygun görülmemiştir. Yukarıda anlatılan sebepler ile aksi bir karar alınmadığı için Amed SF kulübü ile oynayacağımız müsabaka 1 Eylül 2024 tarihinde Diyarbakır’da oynanacaktır. Kamuoyunun bilgilerine sunarız."

zemin.jpg

Saha zemini elverişli değildi

Kısa süre önce Diyarbakır ekibinin saha zemini uygun olmadığı için maçın İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanmasını talep etmişti. TFF, maçın İstanbul’da oynanmasına sıcak bakmıştı. Karşılaşma 1 Eylül’de Diyarbakır’da oynanacak.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum