Amedspor taraftar gruplarına ayrılan bölümü satışa açtı

Amedspor bugün kendi sahasında oynayacağı İstanbulspor maçının bilet satışlarının devam ettiğini, daha önce taraftar gruplarına ayrılan bölümlerin de Passolig üzerinden satışa açıldığını duyurdu.

AMİDA HABER – Trendyol 1. Lig’de sezonun ikinci kendi sahasında ise ilk maçına çıkacak olan Diyarbakır temsilcisi Amedspor maçının bilet satışları devam ediyor.

Amedspor’dan yapılan açıklamada, yoğun talep üzerine tribünlerde taraftar gruplarına ayrılan bölümlerin de bugün itibarıyla satışa çıkarıldığı belirtildi.

Taraftar blokları satışa çıkarıldı

Yapılan açıklamada şöyle denildi: “Yoğun talep üzerine, daha önce taraftar gruplarımız için ayrılan Doğu Alt 132 ve 134 numaralı bloklar yeniden satışa açılmıştır. Biletlerinizi Passo uygulaması üzerinden alabilirsiniz.

Not: Passolig üyeliği bulunan taraftarlarımız, Passolig kartı olmadan sadece Passo mobil uygulamasını kullanarak stadyuma giriş yapabilirler”.

Biletler tükenmek üzere

Öte yandan bugün saat 21:00’da oynanacak Amedspor-İstanbulspor maçının Batı Tribünündeki biletlerin tükendiği, Doğu Tribününde ise biletlerin tükenmek üzere olduğu belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri