TFF Başkanı Diyarbakır’da: Kürtçe müzik dinletisi

TFF Başkanı Diyarbakır’da: Kürtçe müzik dinletisi
 Muhabir
Amedspor-İstanbulspor maçını izlemek üzere Diyarbakır’a gelen TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanlarına milli takım forması hediye etti, Kürtçe müzik dinledi.

AMİDA HABER – Türkiye, TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun Diyarbakır ziyaretini konuşuyor. Amedspor-İstanbulspor maçını izlemek üzere Diyarbakır’da gelen Hacıosmanoğlu büyük bir coşku ile karşılandı.

34657.jpg

Kürtçe ve Türkçe müzik dinletisi

Tarihi mekanları gezen Hacıosmanoğlu, akşam yemeğinde Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Serra Bucak, Vali Murat Zorluoğlu, Diyarbakır Emniyet Müdürü Fatih Kaya, DTSO Başkanı Mehmet Kaya ve Amedspor Başkanı Aziz Elaldı aynı masada oturdu. Yemek sırasında Diyarbakırlı sanatçılar Bedri Ayseli ile İbrahim Macit Türkçe ve Kürtçe parçalar okudu.

Kaya: Deplasman yasakları olmamalı

Gecede konuşan Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Kaya, sporun dostluk ve barış olduğunu hatırlatarak, geçmişte uygulanan deplasman yasaklarının büyük mağduriyetlere yol açtığını söyledi.

yemek.jpg

Vali Zorluoğlu: Amedsporumuzu destekliyoruz

Daha sonar konuşan Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu önemli mesajlar verdi.

Zorluoğlu, “Amedspor’umuza destek vereceğiz. Hiçbir spor kulübü siyasi ve ideolojinin himayesini girmemeli. Spor spordur, kimse karışmamalı. Amedspor’un başarı için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Bucak: Amedspor bu ülkenin takımı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Serra Bucak ise, “Spor kardeşlik ve barıştır. Amedspor daha önce deplasmanlarda saldırılara maruz kalıyordu. Amedspor bu ülkenin takımı” dedi.

TFF Başkanı: Bölge kulüplerinin oyları ile seçildim

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, bölgedeki kulüplerin oyları ile TFF Başkanlığına seçildiğini söyledi. Seçilirsem ‘Amedspor’un ilk maçını izleyecektim’ demiştim. İnşallah dostluk içinde bir maç olur” diye konuştu.

12.jpeg

Eş Başkanlara milli takım forması hediye edildi

Konuşmaların ardından TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak, Doğan Hatun, DTSO Başkanı Mehmet Kaya ve Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı’ya milli takım forması hediye etti.

Haber: Hasan Kösen-Özel

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum