Serra Bucak çağrı yaptı, Amedspor rekor kırdı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Serra Bucak’ın Amedspor’a dair yaptığı çağrı karşılık buldu. Amedspor taraftarı 3 günde rekora imza attı.

AMİDA HABER- Tarihinde ilk kez 1. Lig’e çıkan Amedspor taraftarlarının Passolig kartlarına olan ilgisizliği, siyasetçilerin, belediye başkanlarının ve STK'ların çağrılarıyla karşılık buldu. Son üç günde 5 bine yakın kişi kayıt yaptırdı.

İlk maç Karagümrük ile

Türkiye’de en çok konuşulan takımların başında Amedspor geliyor. Yeni sezonda Trendyol 1. Ligi’nde mücadele edecek olan Diyarbakır temsilcisi Amedspor’un Ankara Kızılcahamam’da hazırlıkları sürüyor. Yeşil kırmızılı ekip 11 Ağustos Pazar günü saat 19.15’te Fatih Karagümrük ile ilk maçına çıkmaya hazırlanırken, Passolig uygulamasına taraftarın ilgisizliği sürüyor.

Serra Bucak çağrı yaptı, taraftarın ilgisi arttı

Maçlara kısa bir süre kala, Passolig kartlarına olan ilginin yetersiz olması nedeniyle kent genelinde afişler asıldı. Belediye eş başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun, CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Kaya ve birçok STK, taraftarları Passolig kartları ve kombine biletler konusunda bilgilendirerek destek çağrısında bulundu.

Yapılan çağrılar karşılık buldu ve son 3 gündür Amedstor mağazalarında uzun kuyruklar oluştu.

3 günde 5 bine yakın kayıt yapıldı

Önceki başvuru sayısı yaklaşık 8 bin civarındayken, bu rakam son üç gün içinde 11 binin üzerine çıktı. Taraftarların ilgisinin maçın başlayacağı 11 Ağustos'a kadar devam etmesi bekleniyor.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (5)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Spor Haberleri