Şok gelişme: Amedspor ikiye bölündü!

Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı’nın isim vermeden Büyükşehir Belediyesi’ni eleştirmesi yönetimi ikiye böldü.

AMİDA HABER - Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Ligde şampiyon olarak tarihte ilk kez 1. Lige yükselen Amedspor’da sular durulmuyor. Şampiyonluk sürecinde taraftar, basın ve STK’ların el birliği ile başarı elde eden kırmızı yeşilli ekipte yönetim ikiye bölündü.

Sosyal medya hesabı üzerinden isim vermeden Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ni “Amedspor’a sahip çıkmamakla” eleştiren başkan Aziz Elaldı, gereken desteği almadıklarını açıklamıştı. Bu açıklamadan sonra olanlar oldu, yönetim ikiye bölündü.

Yönetim polemiklerden rahatsız

Amida Haber’in edindiği bilgilere göre yönetim kademesinde bulunan kişilerden bazıları Elaldı’nın sosyal medya hesabı üzerinden Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik açıklamalarını eleştirdi. Açıklamanın fevri bir şekilde yapıldığını belirten yönetim kurulu üyeleri bu tür açıklamaların sosyal medya hesabı üzerinden yapılmasının doğru olmadığını ilettiği öğrenildi.

Amedspor yönetimi toplanıyor

Amedspor Yönetim Kurulu üyeleri arasında bazıları Elaldı’ya destek verirken bazıları da duruma şiddetle karşı çıkıyor. Bu sorun yarın toplantıda masaya yatırılacak ve tüm boyutları ile ele alınacak. Toplantıdan sonra nasıl bir sonuç çıkacağı merakla bekleniyor.

STK’lar yakından izliyor

Amedspor ile Büyükşehir Belediyesi arasında yaşanan polemiği yakından takip eden sivil toplum kuruluşları da yarınki toplantının sonuçlarını merak ediyor. Amida Haber’in aldığı bilgiye göre Amedspor Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Burç Baysal’ın tansiyonu düşürmek için Aziz Elaldı ile bir araya gelmesi bekleniyor.

Yeni sezon forması tartışılıyor

Amedspor’un yeni sezon formaları Amed Store mağazalarında görücüye çıktı. Formalar sosyal medyada paylaşıldı. Formaların dizaynına tepki gösteren taraftarlar formalar için profesyonel bir dizayn ile değiştirilmesini istemişti. Amedspor Başkanı Aziz Elaldı ise dün katıldığı bir programda formalar ile ilgili yaptığı açıklamada taraftarın eleştirilerini dikkate alacaklarını ve ikinci yarı için yeni bir forma dizayn edebileceklerini dile getirmişti.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (6)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Spor Haberleri