Kayapınar Belediyesi Büyükşehir ve Yenişehir’den destek istedi!

Kayapınar Belediyesi Büyükşehir ve Yenişehir’den destek istedi!

Kayyımdan alınan Diyarbakır Kayapınar Belediyesi’nin 19 çim biçme makinesinden 16’sının arızalı olduğu, bu nedenle park ve bahçelerde çim biçme işleminin yapılamadığı açıklandı.

AMİDA HABER- Diyarbakır’da yeni yerleşim bölgesini kapsayan Kayapınar Belediyesi, 8 yıldan sonra yüzde 68 ile DEM Parti’ye geçti. CHP’li Sezgin Tanrıkulu’nun “kayyım semaverleri bile götürmüş” dediği Kayapınar Belediyesi’nde çim biçme işinde kullanılan 19 makineden 16’sının arıza ile devredildiği öğrenildi.

kayapinar-belediyesi-diyarbakir.jpeg

‘Araçların büyük bölümü arızalı’

Konuyla ilgili Amida Haber’e konuşan Kayapınar Belediyesi Eş Başkanı Gülşen Sincar, temizlik araçlarının büyük bölümünün arızalı olduğunu söyledi. Sincar, “Kayapınar sınırları içinde 87 park bulunuyor. 19 çim biçme makinesinden 16’sı arızalı. Diyarbakır Büyükşehir ve Yenişehir belediyesinden personel ve araç desteği istedik. 200-300 temizlik ve park bahçeler personeli var ancak Personelin büyük bölümü içeride yığılmış. Temizlik ve çöp toplamada ilk günlerde ciddi sorun yaşadık. Sorun olan yerlere müdahale etmeye çalışıyoruz. Büyük ihmaller var ancak sorunların çözümüne dönük büyük bir çabamız var. Kısa sürede araçların tamirini yapıp halkımıza hizmete devam edeceğiz” dedi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.