Bir milyoncu Mehmet Bucak kimdir?

Bir milyoncu Mehmet Bucak kimdir?
Bir milyoncu Mehmet olarak bilinen ‘Mehmet Bucak’ kimdir. Vatandaşlar, Bucak’n kim olduğunu, nereli olduğunu ve mesleğinin ne olduğunu araştırmaya başladı. Peki, Bucak kaç yaşında, nereli, mesleği ne?

AMİDA HABER- Son günlerde sosyal medya yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren Mersinli Mehmet Bucak’ın hayatı ve kariyeri merak ediliyor. Peki, Bucak kaç yaşında, nereli, mesleği ne? İşte ayrıntılar...

Mehmet Bucak kimdir?

Bir milyoncu Mehmet Bucak’ın gözaltına alınması ve sonrasında serbest bırakılması Türkiye’de en çok konuşulan konuların başında yer aldı. Peki Mehmet Bucak nereli ve kaç yaşında?

Mehmet Bucak, 1968 yılında dünyaya gelmiştir. Youtube'daki videolarıyla ünlü Mehmet Bucak, bir dönem Star TV'de yayınlanan Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına da konuk olmuştur. Aslen Mersinli olan Mehmet Bucak, 2021 yılı itibariyle 53 yaşındadır. Vatandaşlar sosyal medyada 53 yaşında olan Bir milyoncu Mehmet'in kim olduğu merak edilmeye başlandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ‘diktatör’ dediği için “1 Milyoncu Mehmet” olarak bilinen Mehmet Bucak sabah saatlerinde gözaltına alındı. Bucak, emniyette ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Yüzde 80 engelli raporu olan sosyal medya fenomeninin YouTube hesabından yayımlanan videoda gözaltı işleminin detayları anlatıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.