Bölge illerindeki asansörcüler Diyarbakır’da bir araya geldi

Bölge illerindeki asansörcüler Diyarbakır’da bir araya geldi
Alyans Asansör, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ndeki asansörcüleri Diyarbakır’da bir araya getirdi.

AMİDA HABER- Konya merkezli Alyans Asansör firması, bölgedeki 500’e yakın asansör ustasını Diyarbakır’da iftarda buluşturdu. Yapılan iftar etkinliğine firma yetkilisi Selahattin Akyüz, firma kurucusu Ali Akyüz, Firmanın bölgedeki pazarlama müdürü Mehmet Aslan ve asansör ustaları katıldı.

'Üretimde öncü firmayız'

Burada kısa bir açıklama yapan Alyans Asansör Firması Pazarlama Müdürü Mehmet Aslan; “Türkiye’nin asansör sektöründe üretimde öncü bir firmayız. Bugün bölgedeki illerden gelen asansörcü arkadaşlarımızla birlikte iftar yemeğinde bir araya gelerek sektörümüzün güzide temsilcilerini burada onları ağırladık. Davetimizi kırmayıp buraya gelen meslektaşlarımıza teşekkür ederim” dedi.

konya1.jpg

'Zor bir meslek icra ediyoruz'

Asansörcülüğün zor bir meslek olduğunu ifade eden Aslan; “Ben, yıllardır bu sektörün içindeyim. Bölgede ilk kez böyle bir etkinlik yapmak istedik. Bu vesileyle uzun zamandır bir araya gelmeyen asansör ustası arkadaşlarımızı da bir araya getirmiş olduk. Biz imalatçı firma olduğumuz için buradaki temsilcilerimizle sık sık iletişim halindeydik ancak bugün hep birlikte bir araya geldik. İftarımız hayırlara vesile olsun” diye konuştu.

'Bölgeye hizmet ettiğimiz için mutluyuz'

Alyans Asansör Firma sahibi Selahattin Akyüz, yapılan etkinlikle ilgili olarak; “Bugün Diyarbakır’da müşterilerimizle birlikte bir araya geldik. Gelen tüm müşterilerimize teşekkür ederim. Allah birlikteliğimizi bozmasın, bölgedeki insanlarımıza hizmet ettiğimiz için de ayrıca mutluyuz. Bundan sonraki süreçte onlara yaptığımız hizmetin en iyisini yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Alyans asansör ne zaman kuruldu?

Asansör sektöründe, üretim ve pazarlama alanında faaliyet gösteren Alyans Asansör, Ali Akyüz tarafından 2007 yılında kurulmuştur. Sahip olduğu tecrübe ve ürettiği kaliteli ürünler ile kısa sürede sektörde adından söz ettirmeyi başarmıştır. Alyans Asansör, tüm çalışanlarıyla birlikte, müşteri memnuniyetini sağlamayı, evrensel kalite ve standartlarda ürün ve hizmet sunarak güvenilirlik, devamlılık, saygınlık ve dürüst sembolü olmayı kendine ilke edinmiştir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.