DEM Parti binasına silahlı saldırı

DEM Parti binasına silahlı saldırı

DEM Parti Milletvekili, ilçe binalarına silahlı saldırı yapıldığını açıkladı.

AMİDA HABER – DEM Parti Şanlıurfa Milletvekili Ömer Öcalan, DEM Parti Birecik İlçe binasına silahlı saldırının yapıldığını duyurdu. Saldırının gece saat 03.00 civarında yapıldığını belirten Öcalan, “Bu saldırı çürümüşlüğün, tükenmişliğin göstergesidir. Günlerdir Birecik halkı iradesine sahip çıkıyor. Bu çeteler kendilerince Birecik halkını tehdit ediyor” dedi.

dem-parti-birecik.jpg

Urfa Milletvekili Ömer Öcalan, X hesabından yaptığı paylaşımda DEM Parti Birecik İlçe binasına yapılan saldırı ile ilgili şu ifadeleri kullandı: “Birecik halkı çetelerden korkmuyor. Tüm halkımız kendi partisine sahip çıkmalıdır.”

dem-parti-birecik-saldiri.jpg

DEM Parti İlçe binasına gelen polis ekipleri saldırı ile ilgili incelemelerde bulundu. Kurşunlanan pencere ve camekan parçalarının etrafa yayıldığı görüldü. Olay yeri inceleme ekipleri delil toplamaya başladı.

Eşbaşkan DEM Parti'den istifa etmişti

mehmet-begit1.jpeg

31 Mart Mahalli Seçimlerinde Birecik’te belediyeyi kazanan DEM Parti, bir süredir eş başkanın istifası ile gündemde. Birecik Belediye Eşbaşkanı Mehmet Begit 8 gün önce 4 belediye meclis üyesi ile DEM Parti’den istifa ettiğini açıklamıştı. DEM Partililer ile Begit arasında istifa tartışmaları zaman zaman yerini gerginliğe bırakarak devam ediyor. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.