Kayseri diken üstünde, araç ve evleri yaktılar: Valilik açıklama yaptı

Kayseri diken üstünde, araç ve evleri yaktılar: Valilik açıklama yaptı
Kayseri’de Suriye uyruklu bir kişinin 6 yaşındaki kız çocuğunu taciz ettiği yönündeki iddialar sonrası, Suriyelileri ait araç ve evler ateşe verildi. Kentteki gerginlik devam ederken Valilik açıklama yaptı.

AMİDA HABER- İddiaya göre, Kayseri merkez Danişmentgazi Mahallesi'nde yabancı uyruklu bir kişi, 6 yaşındaki çocuğu taciz ederken yakalandı.

kayseri2.jpg

Olayın ardından toplanan kalabalık grup, şahsı almak için taşkınlık çıkardı. Özel Harekat polisleri tarafından alınan şüpheli bölgeden uzaklaştırılırken, kalabalık grup yabancı uyruklulara ait araçları ters çevirdi, iş yerlerini de ateşe verdi. TOMA araçları ile müdahale edilen olayda itfaiye ekipleri de çıkarılan yangınlara müdahale etti.

Valilik açıklama yaptı

kayseri1.jpg

Gerginliğin devam ettiği kentte Kayseri Valiliği açıklama yaptı. Valilik, söz konusu kişinin gözaltına alındığını, çocuğun ise koruma altına alındığını duyurdu.

MHP'li vekilden açıklama

Olaylar nedeniyle açıklama yapan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, "Suriyeli misafirlerimizin mümkün olan en kısa sürede onurlu bir şekilde ülkelerine dönmelerinin sağlanması MHP olarak beklentimizdir" çağrısı yaptı.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum