Siverek’te savcı ile tartışan şoför ve muavin tutuklandı

Siverek’te savcı ile tartışan şoför ve muavin tutuklandı
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde savcı Onurcan Türker’i dövdükleri iddiasıyla otobüs şoförü ve muavin tutuklandı.

AMİDA HABER- Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde savcı Onurcan Türker ile tartışan otobüs şoförü Hamza Gül ile ismi öğrenilemeyen muavin tutuklandı. Edinilen bilgilere göre; olay öğlen saatlerinde Siverek’te bulunan otogarda yaşandı. Türker, bagaj nedeniyle otobüs şoförü Hamza Gül ve muavin ile tartıştı.

siverek1.jpeg

Sonrasında olay yerine polisler çağrıldı. Polisler, Türker'i darp ettikleri iddiasıyla otobüs şoförü ve muavini gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şoför ve muavin, Sulh Ceza Hakimliği'nce “darp” iddiasıyla tutuklandı. Tutuklanan şoför ve muavin, daha sonra Siverek Cezaevi'ne gönderildi.

Barodan açıklama

savci.jpg

Yaşananlara dair sanal medya hesabından açıklama yapan Şanlıurfa Barosu, "Siverek Otogarında Cumhuriyet Savcısı ile iki yolcu arasında çıkan tartışma sonrası şüpheliler hakkında, müştekinin yargı mensubu olmasının önemi gözetilerek salt bu neden ile tutuklama kararı verildi. Ancak, 10 Haziran 2024 tarihinde Şanlıurfa Adliyesinde vekil olarak görev yaptığı dosyada karşı tarafın fiziki saldırısına maruz kalan baromuz üyesi Av. Enes Kaya’ya yönelik gerçekleşen şiddet cezasız kalmıştır" diye kaydetti.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.