Tarım eski bakanı AK Parti’den istifa etti

Tarım eski bakanı AK Parti’den istifa etti

Tarım eski Bakanı Ahmet Fakıbaba, AK Parti’den ve milletvekilliği görevinden istifa etti. Fakıbaba'nın İYİ Parti'ye geçeceği iddia edildi.

AMİDA HABER - Tarım eski Bakanı Ahmet Fakıbaba, partisinden ve milletvekilliğinden istifa ettiğini duyurdu. Fakıbaba, sosyal medya hesabından istifasını duyurdu. “Siyasi ve ahlaki anlayışıma uygun olmayan bazı kişilerle bundan böyle beraber olmayacağım için mutluyum" diyen Fakıbaba, şu ifadeleri kullandı: “2003'te üyesi olduğum AK Partide değişik makamlarda görev yapma fırsatı buldum. Bu fırsatı bana veren bütün büyüklerime ve Şanlıurfa halkına yürekten teşekkür ediyorum. Bu 20 yıl içerisinde çok değerli arkadaşlarım oldu. Onlardan ayrıldığım için üzgünüm. Ancak siyasi ve ahlaki anlayışıma uygun olmayan bazı kişilerle bundan böyle beraber olmayacağım için de mutluyum. Ak Parti Üyeliğinden ve AK Parti için bana oy veren hemşehrilerime saygısızlık olmasın diye Milletvekilliğinden de istifa ediyorum. İnşallah aldığım bu karar ülkem için hayırlara vesile olur.”

Fakıbaba hangi partiye geçecek?

Kulis bilgilere göre Fakıbaba'nın bir süredir İYİ Parti ile görüştüğü, yakın zamanda partiye geçeceği iddia edildi. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.