Yaz geldi boğulma vakaları arttı: Batman ve Şırnak’tan acı haber

Yaz geldi boğulma vakaları arttı: Batman ve Şırnak’tan acı haber
Şırnak’ta 26 yaşındaki öğretmen ile Batman’da 10 yaşındaki kız çocuğu serinlemek için girdikleri suda boğularak hayatlarını kaybetti.

AMİDA HABER- Edinilen bilgilere göre, merkeze bağlı Şerbetli köyü yakınlarında aileleriyle birlikte Batman Çayı kenarına pikniğe giden Beyzanur Akman (14) ile Seher Basutçu (10) çaya düştü. Çocukları kurtarmaya çalışan vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Olay yerine AFAD, itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Beyzanur sudan baygın çıkartılırken, Seher’in cansız bedenine ulaşıldı. Cenaze, otopsi yapılmak üzere Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

bogulma.jpg

Şırnak’ta genç öğretmen hayatını kaybetti

Edinilen bilgilere göre, Şırnak'ın Silopi İlçesi'nde Yenişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde tarih öğretmeni olarak görev yapan 26 yaşındaki Mehmet Kınna, arkadaşları ile piknik yapmak için Uludere ilçesi Şenoba beldesi 7 Boru piknik alanına gitti. Burada piknik alanın yanından geçen Hezil Çayı'na serinlemek için giren Kınna, arkadaşlarının ve çevredekilerin gözü önünde suda çırpınmaya başladı. Arkadaşları tarafından sudan çıkarılan genç öğretmen, olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Uludere Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hastaneye kaldırılan genç öğretmen, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

Olay ile ilgili inceleme başlatıldı.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.