100 kişinin ekmek teknesi küle döndü

100 kişinin ekmek teknesi küle döndü

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

Mersin Erdemli ilçesi Limonlu Mahallesi’nde bulunan bir limon işleme tesiisnde yangın çıktı. Yangında tesis kullanılmaz hale gelirken 100’den fazla kişi işsiz kaldı.

AMİDA HABER - Türkiye'nin limon üretiminde ilk sırada yer alan Mersin Erdemli'de bir işleme, paketleme ve depolama tesisinde yangın çıktı. Gece yarısı başlayan yangını fark eden bekçi, durumu itfaiye, sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdi. Olay yerine Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, Erdemli Belediyesi ve Orman İşletme Müdürlüğü'nden ekipler sevk edildi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler yangını 4 saat sonra kontrol altına alabildi.

'Ekmek teknesi küle döndü'

mersin-yangin-tesis.jpg

100'den fazla kişiye ekmek kapısı olan tesis, küle döndü.

Yangını fark edip sokağa çıkan çevre sakinlerinden Mesut Dağlı," Önce duman çıktı, sonra birden alev aldı. Yangın aniden çıktı. Bütün tesisimiz yandı. Eşim 7 yıldır burada çalışıyordu. Ekmek teknesi gitti" dedi.

tesis-yandi.jpg

Mahalle sakini Ali İhsan Çaylar da," Vatandaş olarak bir işin ucundan tutabilir miyiz diye yardıma geldik ama yapacağımız hiç bir şey yok. İtfaiyeye yardım ediyoruz. Büyük ihtimal tüm fabrika yandı. 100-150 kişi buradan ekmek yiyordu, bizim için üzücü bir olay. Can kaybı yok buna seviniyoruz" diye konuştu.

Yangının neyden çıktı henüz belirlenmezken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.