Ağaçları kırıp tarlaya uçtu: 1’i ağır 2 yaralı

Ağaçları kırıp tarlaya uçtu: 1’i ağır 2 yaralı

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

Elazığ'da meydana gelen trafik kazasında bir otomobil çarptığı üç ağacı kırıp tarlaya uçtu, aracın sol ön tekerleği ise 50 metre uzaklıktaki bahçeye uçtu. Kazada 1'i ağır 2 vatandaşın yaralandığı bildirildi.

AMİDA HABER - Elazığ Keban yolu Cip köyü mevkiinde meydana gelen kazayla ilgili edinilen bilgiye göre, T.Ç. idaresindeki 80 GF 505 plakalı Infiniti Q50 model otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine yoldan çıkarak bahçeye uçtu. Otomobil, üç ağaca çarpıp kırdıktan sonra ters dönerek durabildi.

elazig.jpgOlayda aracın sol ön tekerleği ise koparak yaklaşık 50 metre uzaklıktaki bir evin bahçesine fırladı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine ambulans, itfaiye ve jandarma ekipleri geldi.

elazig1.jpg

Hurdaya dönen araçtan çıkarılan yaralılar olay yerindeki sağlık ekiplerine teslim edilirken kazaya mahalindeki ilk müdahalelerinin ardından yaralılar, ambulans ile Fırat Üniversitesi Hastanesine sevk edildi.

elazig11111.jpg

Öte yandan, kaza anında evinin bahçesinde oturan İlhami Kaya, “Bahçemde otururken bir anda bir gümbürtü oldu. Her yer toz duman oldu. Ön lastik bahçeme doğru fırladı. Ardından kaza yerine koştum. Ambulans geldi ve iki yaralıyı çıkardık. Olayı bu şekilde gördük. Lastik yaklaşık 50 metre uzaklıktan bahçeme doğru fırladı. Olay yerine itfaiye, ambulans ve jandarmamız geldi” şeklinde konuştu.

elazig1111.jpg

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.