Ahmet Kaya tahammülsüzlüğü: Posterlerini zorla söktürdüler!

Ahmet Kaya tahammülsüzlüğü: Posterlerini zorla söktürdüler!
 Muhabir
Diyarbakırlı minibüsçülerin araçlarına astıkları Ahmet Kaya posterlerini jandarma ‘yasak’ diyerek zorla söktürdü.

AMİDA HABERDiyarbakır’dan batı illerine mevsimlik işçi taşımacılığı yapan minibüsleri Adana’da durduran jandarma ekipleri ‘yasak’ diyerek sevilen sanatçı Ahmet Kaya’nın minibüslere asılan posterlerini söktürdüler.

Ahmet Kaya posterleri ‘yasak’ mı?

ahmet-kaya3.jpg

Amida Haber’e konuşan minibüsçüler, dün akşam saatlerinde Diyarbakır’dan İzmir’e doğru yola çıktıklarını, Adana Otoyol gişelerinden itibaren jandarma ekiplerinin kendilerini takip ettiğini, şehrin dışında bulunan Yenice dinlenme tesisinde durdurulduklarını ve Ahmet Kaya’nın posterlerinin araçlara asılmasının ‘yasak’ olduğu gerekçesiyle zorla kendilerine söktürdüklerini ifade etti.

‘Jandarma sökmezseniz aracınızı bağlarız dedi’

Jandarmanın posterleri kendilerine söktürdüklerini ileri süren minibüs sürücüsü, “Eğer bu posterleri sökmezseniz arabalarınızı bağlarız. Bizi bırakmadılar. Yasaktır, bu posterleri sökeceksiniz dedi. Bize söktürdüler. Bizim arkadaşlarımıza söktürdüler. Bize herhangi bir tutanak vermediler. Biz posterleri söktükten sonra bizi bıraktılar. Bu posterlerle İstanbul’a da gitmişiz. Bize gıcık oldular bence. Ahmet Kaya’yı severek dinliyoruz.”

Milyonlarca hayranı var

ahmet-kaya-2.jpg

İsmini vermek istemeyen minibüs sürücüsü, Ahmet Kaya’yı çok sevdiğini, sadece Türkiye’de değil dünyada milyonlarca hayranı olduğunu ve posterlerinin de her yerde asıldığını söyledi.

İki yıl önce, Ahmet Kaya’ya olan sevgisini göstermek için araçlarına posterlerini astıklarını ifade eden minibüs sürücüsü, daha önce defalarca kontrol noktalarından geçtiklerini ve hiçbir zaman böyle bir muameleyle karşılaşmadıklarını belirtti.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum