Ahmet Türk duyurdu: Kızıltepe’de Halk Lokantası açılacak

Ahmet Türk duyurdu: Kızıltepe’de Halk Lokantası açılacak

Kaynak:Basın Bülteni

Mardin Büyükşehir Belediyesi (MBB) Eş Başkanı Ahmet Türk ve beraberinde heyet geçtiğimiz gün belediye tarafından açılışı yapılan Halk Lokantasını ziyaret etti.

AMİDA HABER - Mardin Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Ahmet Türk, MBB’nin kısa süre önce açılan ve vatandaşların ilgi gösterdiği halk lokantasını ziyaret etti. Lokantada incelemelerde bulunan Eş Başkan Türk, daha sonra öğle yemeği için lokantaya gelen vatandaşlarla bir araya gelerek bir süre sohbet etti.

ahmet.jpeg

Halk lokantasında açıklamalarda bulunan Türk, mevcut durum karşısında kar etmeden vatandaşlara bu hizmeti sunmayı Büyükşehir Belediyesi olarak bir zorunluluk olarak gördüklerini söyledi.

Kızıltepe’de halk lokantası açılıyor

ahmet2.jpeg

Konuşmasında, Kızıltepe ilçesine de halk lokantası açacaklarını belirten Türk, “Türkiye de gerçekten halkı emekçiyi işçiyi çiftçiyi ekonomik bir krize sürükleyen, yoksulluğa ve yokluğa sürükleyen bir anlayış ile karşı karşıyayız. Elbette ki halkımızın daha rahat bir ortamı bulması, bu mevcut pahalılık karşısında halkımıza kar etmeden bu hizmeti sunmayı belediye olarak zorunluluk olarak gördük. Bundan dolayı belediye olarak bir halk lokantası açtık. Görüldüğü gibi büyük bir ilgi görüyor. İnsanlarımızın gelip rahat bir şekilde yemek yediği güzel bir mekan. Kızıltepe ilçemizde de bir halk lokantası açacağız. Daha sonra Mardin’de ikinci halk lokantasını açmayı düşünüyoruz” dedi.

‘Bütün gayemiz, halka doğru hizmeti götürmektir’

ahmet3.jpeg

MBB Eş Başkanı Ahmet Türk konuşmasını şöyle noktaladı: “Buradaki amacımız halka hizmettir. Amacımız insanlarımızın bu pahalılık karşısında daha fazla ezilmesini önlemektir. Bu anlayışımız ile halkımıza hizmeti bir görev olarak görüyoruz. İnanıyorum ve ümit ediyorum ki Mardin halkı da bu hizmetten dolayı memnun kalır. Bütün gayemiz, çabamız ve çalışmalarımız bu halka doğru hizmeti götürmektir. Bu konuda da bütün gücümüz ve imkanlarımız nispetinde bu hizmetleri yapmayı sürdürüyoruz. Bugün burada servis yapan, halka hizmet eden arkadaşlarımıza da çok teşekkür ediyorum.”

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.