AK Parti Diyarbakır İl Başkanı'ndan delege seçimleri açıklaması

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı'ndan delege seçimleri açıklaması

Kaynak:Haber Merkezi

7. Olağan Kongre hazırlıklarına hız veren AK Parti teşkilatları, Türkiye genelinde delege seçimlerini yapmaya devam ediyor. Diyarbakır AK Parti il teşkilatı da delege seçimlerini tamamladı.

AMİDA HABER – AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Raşit Ocak, 7. Olağan Kongre hazırlıkları kapsamında il genelinde gerçekleştirdikleri delege seçimlerini tamamladıklarını duyurdu.

Ocak, “Delege seçimlerini büyük bir heyecan ve coşkuyla tamamladık. Bu süreçte emeği geçen tüm üyelerimize ve teşkilatımıza teşekkür ediyor, birlik ve beraberlik içinde güçlü bir şekilde yolumuza devam ediyoruz.” dedi.

28910.jpg

Raşit Ocak, delege seçimlerine yönelik şu açıklamada bulundu:

“Kıymetli Kardeşlerim,

Diyarbakır’ın dört bir yanında büyük bir heyecanla gerçekleştirdiğimiz delege seçimlerimizi, on binlerce katılımla tamamladık hamd olsun. Dün başladığımız bu süreci, bugün tüm ilçelerimizde aynı kararlılıkla bitirdik. Artık Diyarbakır genelinde kongrelerimize hazırız.

Bu süreç, AK Parti Diyarbakır teşkilatının nasıl güçlü bir şekilde birlik içinde hareket ettiğini göstermiştir.

Biz, Diyarbakır’a sevdalıyız; bu kadim kente ve aziz insanlarına hizmet etmek bizim için bir onurdur. Teşkilatımızın her bir üyesiyle omuz omuza vererek Diyarbakır’ın geleceği için azimle çalışmaya devam edeceğiz.

Delege seçimlerimizin Diyarbakır teşkilatımıza ve tüm hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum.”

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.