Batman'da feci kaza: Bir aile yok oldu

Batman'da feci kaza: Bir aile yok oldu

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

Batman’da tırın, yolun karşısına geçen düğün davetlilerine çarpması sonucu yaşanan feci kazada aynı aileden 4 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

AMİDA HABER - Batman'da düğün çıkışı tırın çarptığı davetlilerden biri 2 yaşındaki bebek 4 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Batman-Siirt (Beşiri) çevreyolunda bulunan bir düğün salonundaki düğüne katılan davetlilere düğünden çıkarak yolun karşısına geçmeye çalıştıkları sırada tır çarptı. Çarpma ile birlikte sürücüsünün kontrolünden çıkan tır, önündeki çok sayıda araca da çarptı.

kaza-batman-3ia.jpg

Kaza sonucu düğünden çıkanlardan biri bebek 4 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Olay yerine çok sayıda polis, sağlık, AFAD ve itfaiye ekibi sevk edildi. Yola savrulanlara müdahale eden sağlık ekipleri biri bebek 4 kişinin hayatını kaybettiğini, 2 kişinin de yaralı olduğunu belirledi.

kaza-batman-3.jpg

Hayatını kaybedenler otopsi yapılmak üzere Batman Eğitim Araştırma Hastanesi morguna kaldırılırken yaralılar ise çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Hayatını kaybedenlerin aynı aileden Süleyman Oğuz, İlyas Oğuz, Demir Oğuz ve Sefa Oğuz olduğu öğrenildi. Kazaya ilişkin soruşturma sürüyor.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.