Bingöl’de dehşet! 2 kişiyi öldürdü 13 kişiyi yaraladı

Bingöl’de dehşet! 2 kişiyi öldürdü 13 kişiyi yaraladı

Kaynak:Cevlik Net

Son dakika: Bingöl merkez Eski Hal’de bir şüpheli en az 13 kişiyi bıçakla yaraladı. Yaralılar ambulanslarla Bingöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Saldırıda 2 vatandaş hayatını kaybetti.

AMİDA HABER- Bingöl şehir merkezinde eline ekmek bıçağıyla dolaşan kişi dehşet saçtı. Saldırgan önüne çıkan vatandaşları bıçakladı. Bıçaklanan kişiler çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye taşındı. Saldırıda 2 kişi hayatını kaybetti 13 kişi yaralandı. Saldırgan Emircan Zazaoğlu yakalandı. Saldırıda iki kişinin öldüğü, dört kişinin ağır yaralı olduğu ve ölenlerden birinin isminin Erdal Çakabay olduğu öğrenildi.

Yaralılar hastaneye kaldırıldı

hastane.jpg

Bingöl Şehir Merkezi’nde elinde ekmek bıçağıyla dolaşan kişi yoldan geçen vatandaşları bıçakladı. Bıçakla yaralanan 13 kişi Bingöl Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralanan vatandaşların yakınları Bingöl Devlet Hastanesine akın etti.

Kimliği belli oldu

bingol1.jpg

Edinilen bilgiye göre, saat 13.30 sıralarında Bingöl şehir merkezinde eline ekmek bıçağı alan kişi, Yenişehir ve Bahçelievler Mahallelerinde önüne çıkan vatandaşları bıçakladı. Kimliği belirlenemeyen kişi, 13 vatandaşı bıçaklayarak kaçtı. Son olarak Atatürk İlköğretim Okulu bölgesinde bir vatandaşı bıçaklayan şahıs, Aşağı Çarşı mevkiine doğru kaçarak izini kaybettirdi. Daha sonra polisler tarafından yakalanan saldırganın isminin Emircan Zazaoğlu olduğu öğrenildi.

Edinilen ilk bilgilere göre saldırıda 2 kişi hayatını kaybetti. Saldırıda iki kişinin öldüğü, dört kişinin çok ağır yaralı olduğu ve ölenlerden birinin isminin Erdal Çakabay olduğu öğrenildi.

Yaralanan vatandaşların yakınları Bingöl Devlet Hastanesine akın etti. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Valilik açıklama yaptı

Saldırıyla ilgili açıklama yapan Bingöl Valiliği, saldırganın gözaltına alındığını duyurdu. Valilik yaptığı yazılı açıklamada, 2 kişinin hayatını kaybettiği, 7 kişinin ise yaralandığını belirtti. Yaralıların tedavisi sürüyor.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.