Bir aile yok olmuştu: HÜDA PAR’lı vekil yolu trafiğe kapattı

Bir aile yok olmuştu: HÜDA PAR’lı vekil yolu trafiğe kapattı

Kaynak:Hozan Adar

Aralarında HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı’nın bulunduğu bir grup, 4 kişinin ölümüne neden olan bölgeye giderek yolu trafiğe kapattı, yetkililere çözüm çağrısında bulundu.

AMİDA HABER- Katliam gibi kaza, dün Batman-Siirt Çevreyolunda meydana gelmişti. Bir düğün salonunda giden 6 kişilik aile yolun karşısına geçmeye çalıştıkları sırada tır çarptı.

kaza-2.jpg

Kazada Süleyman Oğuz, İlyas Oğuz, Demir Oğuz ve Sefa Oğuz hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı. Kazayla ilgili soruşturma sürerken aralarında HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı’nın bulunduğu bir grup olay yerine giderek önce yolu trafiğe kapattı, ardından açıklama yaptı.

‘Yetkililer ivedilikle çözüm üretmeli’

kaza-3.jpg

Yolu trafiğe kapatıp açıklama yapan HÜDA PAR’lı Ramanlı, “Dün katliama sebep olan yol yıllardır bu günü haber veriyordu. Biz uyardık yetmedi, basın uyardı yetmedi, halkımız uyardı yetmedi. Biz de bugün teşkilatımızla birlikte bu yola dikkat çekmek amacıyla sabah erken saatlerde yolu kısmen trafiğe kapattık. Dün yaşanan katliam ve daha önceki yıllarda yaşanan ölümlere istinaden de yola kırmızı boya döktük. Bu yol bir daha ölüme sebebiyet vermesin! Yetkililer ivedilikle bu yola çözüm bulsun!” ifadelerini kullandı.

Açıklamanın ardından Ramanlı elindeki kırmızı renkli boyayı yola dökerek, artık ölüm istemediklerini dile getirdi.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.