Böyle eziyet görülmedi: Damada 12 farklı işkence

Böyle eziyet görülmedi: Damada 12 farklı işkence

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir arkadaş grubu, görülmemiş etkinliklerle damada 3 gün 3 gece sürecek eziyet anları yaşattı.

AMİDA HABER - Bursa’da bir arkadaş grubu, evlenen dostlarına unutulmaz bir deneyim yaşatmak için, geleneksel düğün ritüellerin dışına çıkarak bir ilke imza attı.

bursa-damat-etkinligi.jpg

Etkinlik, mahalle girişinde mehteran takımı eşliğinde başladı ve damadı bekleyen ilk sürpriz, korku maskeleri takmış arkadaşlarıyla karşılaşması oldu. Ardından çiftetelli dansıyla devam eden grup, damadı ve sağdıcı sürpriz oyunlarla oyunun dozu arttırıldı.

12 ayrı işkence yapıldı

bursa-evlilik.jpg

‘Mario’ ve ‘La Casa De Papel’ kostümleri giyen gruplar tarafından yapılan çeşitli şaka ve işkenceli etkinlikler yapıldı. Elleri kelepçelenen damat ve sağdıcına sürpriz bir sulu işkence başladı. Etkinlik, damadın sabrını sınandı. Her biri özenle planlanmış, farklı aşamadan oluşan 12 işkence yapıldı.

damada-iskence.jpg

Sulu işkence sonrası çeşitli işkencelere maruz kalan damat yerde süründü, şınav çekti. Sağdıcı ile sandalye kapmaca oynayan damat, son olarak ‘Gastrodamat' adı verilen son işkenceyi de başarılı şekilde geçti. Leğen içerisinde 5 litre süt, acı toz biber, karabiber ve kimyon karıştıran grup, içerisine altın yüzük atarak damat ve sağdıcından yüzüğü bulmalarını istedi. Bu aşamayı da başarılı geçen damat ile sağdıcı, görevleri sırasıyla tamamladı.

gorulmemis-damat-etkinligi.jpg

İşkence ve aşamalar sabahın ilk ışıklarına kadar devam etti. Bu etkinlikler mahalle sakinlerini şaşkına çevirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.