Çocuklarını kurtarmaya çalışırken yaralanan baba doku nakli oldu

Çocuklarını kurtarmaya çalışırken yaralanan baba doku nakli oldu

Kaynak:Anadolu Ajansı

Kahramanmaraş'ta geçirdiği kaza sonucu yaralanan İsmail Serçe, çocuklarını kurtarmak için verdiği mücadele sonucunda ciddi şeklide yaralandı.

AMİDA HABER - Kahramanmaraş’ta bir piknik dönüşü eşiyle birlikte yüksek bir noktadan manzarayı izlerken, 2 çocuğu bulunan otomobilin hareket ettiğini gören Serçe, durdurmak isterken aracın altında kalarak yaralanmıştı.

baba-tedavi-1.jpeg

Olayda Serçe'nin akciğeri hasar gördü, vücudunda çeşitli kırıklar ve yırtıklar oluştu. Tedavi için Gaziantep Şehir Hastanesine sevk edildi ve burada göğüs cerrahisi uzmanı Onur Bayrakçı tarafından ameliyata alındı. Yaklaşık beş saat süren bir operasyonla plastik cerrahi ekibi, yüzüne bacağından alınan doku nakletti.

Operasyonu gerçekleştiren plastik cerrahi uzmanı Serkan Tokgönül, "Yüzüne nakledilen doku, ameliyatın üçüncü haftasında herhangi bir komplikasyon olmadan iyileşti. Ameliyat zorlu olsa da başarılı geçti. Hastayı bu hafta taburcu etmeyi planlıyoruz. Ancak ilerleyen dönemlerde, nakledilen dokunun inceltilmesi için bir operasyon daha gerekebilir" şeklinde konuştu.

Geçirdiği olayı anlatan İsmail Serçe ise hastane personeline teşekkür ederek, "Pikniğe gittiğimizde yüksek bir nokta vardı, manzara izlemek için eşimle aracı terk ettik. Çocuklarım araçta kaldı. Bir anda aracın bana doğru geldiğini gördüm. Çocuklarımın çığlıklarını duyunca hemen aracın önüne atladım. Teyzemin eşi de el frenini çekti, araç durdu ama ben aracın altında kaldım. Yüzümde kesikler, sıyrıklar vardı ve kaburgalarım kırılmıştı. Hayatta olduğum için şükrediyorum" dedi.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.