DEM Partili belediyede ‘ultra lüks’ telefon iddiası: Başkan açıklama yaptı

DEM Partili belediyede ‘ultra lüks’ telefon iddiası: Başkan açıklama yaptı

Kaynak:Haber Merkezi

Bitlis’in Tatvan İlçesinde DEM Partili belediyede telefon krizi! Bir gazetecinin İphone telefon iddiasına Belediye Eş Başkanı Mümin Erol sert tepki verdi.

AMİDA HABER- Gazeteci Sinan Aygün, DEM Partili Tatvan Belediye Eş Başkanı Mümin Erol’un yakınlarının fiziki saldırısına uğradığını iddia etmişti. Aygün belediyeye yönelik iddiasında, Tatvan Belediyesi'nde belediye başkanı ve yardımcılarına belediye bütçesinden 3 adet ultra lüks telefon alındığını, her bir telefonun fiyatının 89 bin, 90 bin TL olduğunu iddia etmişti. Aygün iddiasında bu durumu belediye yetkililerine sorduğunu ve yetkililerden ”Hakkımızdır" yanıtını aldığını öne sürmüştü.

Türkiye: Gazeteci Sinan Aygül, çocuğa yönelik cinsel taciz haberi nedeniyle tutuklandı – Free Turkey Journalists

Tehdit edildim darp edildim.

Aygün iddiasından sonra sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ”Bu haberden sonra, onlarca gazeteci arkadaşımın önünde Tatvan Belediye Başkanı Mümin Erol'un sözlü tehditleri ile koruması ve amcasının oğlu Abdullah Erol'un fiziki saldırısına uğradım” dedi.

DEM Partili Tatvan Belediye Başkanı'na 'cumhurbaşkanına hakaret' soruşturması açıldı - Evrensel

Belediye başkanı cevap verdi

Gazeteci Sinan Aygün’ün iddialarına ilişkin sosyal medya hesabından cevap veren Tatvan Belediye Eş Başkanı Mümin Erol ise belediyenin 3 adet İPhone telefon aldığını doğrulayarak darp iddialarını yalanladı. Erol iddialara şu şekille yanıt verdi: Kendisine gazeteci süsü vererek iftiralar atıp daha sonra da beni dövdüler diye yeni bir iftira atıp mağduriyet oluşturmaya çalışan ve sonrada planladığı gibi prim kasmaya, hakkımızda itibar suikastı yapmaya çalışan Sinan Aygül iftira etmektedir. Telefon haberinde alınan telefon, belediyeye alınmış telefonlar olup, şahsa alınmış bir mal değildir. Aylardır belediyemize basın danışmanı olarak atanmaya çalışan ancak göreve başlatmadığımız için ve diğer taleplerinin tamamını reddettiğimiz için hakkımızda iftirada bulunan şahsın attığı çamurların üstümüze yapışmayacağını, halkımızın bize güvendiğini bilmekteyiz.”

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum