DEM'li Belediye Başkanı partisinden istifa etti: Bağımsız devam edeceğim

DEM'li Belediye Başkanı partisinden istifa etti: Bağımsız devam edeceğim

Kaynak:Sosyal Medya

DEM Parti’nin hakkında soruşturma başlatıp disipline sev ettiği Mardin Kızıltepe Belediye Eş Başkanı Zeyni İpek partisinden istifa ettiğini duyurdu.

AMİDA HABER - Mardin Kızıltepe Belediye Eş Başkanı Zeyni İpek, yaptığı açıklamada, Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi’nden (DEM Parti) istifa ettiğini, Kızıltepe Belediye Başkanlığını bağımsız olarak devam edeceğini açıkladı.

Zeyni İpek açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Değerli Kızıltepe Halkı, bildiğiniz üzere benim üzerimden oluşturulan kirli bir komplo ile kamuoyunu meşgul eden art niyetli bir durum yaşandı. Benim üzerimden partimi de hedef alan bu kumpasın partime zarar vermemesi adına üyesi olduğum Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisinden istifa ettiğimi açıklıyorum. Belediye Başkanlığı seçim sürecinde Zeyni İpek olarak Kızıltepe halkına, hak ettiği iyi bir kent ve iyi bir sosyal yaşam adına verdiğim sözlerim sorumluluğunu da yerine getirmem icap ettiği için bağımsız bir belediye başkanı olarak hizmet etmeye devam edeceğimi açıklıyorum. Şehrimizin daha öncelikli ve daha hayati sorunlarına birlikte çözüm arayacağımız bu süreçte hepinizin sunacağı destekle güzel bir Kızıltepe yaratacağımzı umut ediyorum. Kamuoyuna saygıyla arz ediyorum.”

İstifa sonrası Zeyni İpek Belediye Eş Başkanı olan Hamdiye Bilek'i görenden aldığını duyurdu.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.