Kent Lokantası hizmete girdi: 4 çeşit 100 lira

Kent Lokantası hizmete girdi: 4 çeşit 100 lira

Kaynak:Basın Bülteni

Belediyenin sosyal tesisinde vatandaşlara ucuz yemek sunan Kent Lokantası hizmete girdi.

AMİDA HABER – DEM Partili Siirt Belediyesi, kent sakinlerinin uygun fiyatlı ve sağlıklı yemeklere kolayca erişebilmelerini sağlamak amacıyla Kent Lokantası'nı hizmete açtı.

Yeni bir sosyal tesis olarak Siirt Belediyesi tarafından hizmete sunulan Kent Lokantasında 4 çeşit yemeğin fiyatı 100 TL olarak belirlendi.

Her gün dört çeşit yemek çıkacak

kent-lokantasi-siirt.jpeg

Kent Lokantasının her gün 12.00 ile 19.00 saatleri arasında hizmet verecek. Lokanta, menüsünü günlük olarak değiştiriyor ve bir ana yemek, çorba, yan yemek ve tatlı olmak üzere dört çeşit yemek sunuyor.

Kent Lokantasının açılış törenine Siirt Belediye Eş Başkanları Sofya Alağaş ve Mehmet Kaysi, Dem Parti İl Eş Başkanları Eşref Tekin ve Revşan Arslan, Dem Parti İl Yönetimi ve Belediye Meclis üyeleri katıldı.

Amaç sağlıklı ve uygun fiyatlı hizmet

siirt-belediyesi-kentee.jpg

Belediye Eş Başkanı Sofya Alağaş, Kent Lokantası'nın sosyal belediyecilik anlayışının bir yansıması olduğunu belirterek, "Vatandaşlarımızın ekonomik sıkıntılar yaşadığı bu dönemde yanlarında olduğumuzu göstermek istiyoruz. Kent Lokantası, sağlıklı ve uygun fiyatlı yemek hizmeti sunarak bu amacımıza hizmet ediyor. Projede emeği geçen herkese teşekkür ederim," dedi.

Mehmet Kaysi ise, Kent Lokantası'nın belediyenin halka yönelik hizmetlerinin önemli bir örneği olduğunu ifade etti. Kaysi, "Amacımız, vatandaşlarımızın sağlıklı, lezzetli ve uygun fiyatlı yemeklere ulaşımını kolaylaştırmak. Bu lokanta, halkımız için bir buluşma noktası olacak," diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum