Komşuda iki halk lokantası açılıyor: Diyarbakır sessiz!

Komşuda iki halk lokantası açılıyor: Diyarbakır sessiz!

Kaynak:Haber: Hasan Kösen

Batman Belediyesi kentin en işlek noktalarına iki Halk Lokantası açıyor. Peki iki milyonluk Diyarbakır'da Halk Lokantaları neden açılmıyor?

AMİDA HABER - Diyarbakır’ın yanı başındaki ahttp://amidahaber.com/batman’da dar gelirli aileler için millet lokantası açılıyor. Ancak, 2 milyonluk nüfusa sahip olan Diyarbakır’da millet lokantası bulunmaması tepkilere yol açıyor.

Yarın hizmete giriyor

Batman Belediyesi yaptığı açıklamada Batmanlılara ucuz yemek hizmeti vermek için Glutensiz Cafe ve Fırın ile Yemek Fabrikası projelerini hayata geçirdi. Belediye yaptığı açıklamada proje kapsamında Halk Lokantalarını faaliyete sokuyor. Lokantalar 30 ve 31 Temmuz tarihlerinde hizmet vermeye başlayacak.

Batman Belediyesi’nden açıklama

Batman Belediyesi yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi; " Halkımızın ihtiyaçlarına yönelik hazırladığımız Glutensiz Cafe ve Fırın ile Yemek Fabrikası projelerimizden sonra Halk Lokantalarımızı da hizmete açıyoruz. 30 Temmuz 2024 Salı günü Saat:12.00’de Belde Mahallesi Eflatun Caddesi Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Şubesi ve 31 Temmuz 2024 Çarşamba günü Saat:12.00’de Ziya Gökalp Mahallesi Serhat Caddesi Çarşı Şubesinin (Nasıroğlu İş Merkezi yanı) açılışını gerçekleştireceğiz."

diyarbakkkiirwoafissn.jpeg

Peki Diyarbakır'da da açılacak mı?

Yüksek yemek fiyatları ve ekonomik nedenlerden dolayı Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nden de bu konuda adım atması bekleniyor. Halk Ekmek Fırınları ve Halk Lokantalarına talebin yüksek olduğu Diyarbakır'da başta Büyükşehir Belediyesi ve alt kademe belediyelerin sessizliği devam ediyor.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum