Mazıdağı’nda veli ile öğretmen kavga etti

Mazıdağı’nda veli ile öğretmen kavga etti

Kaynak:Anadolu Ajansı

Mardin'in Mazıdağı ilçesinde, veli ve bir öğretmen arasında okulun ana giriş kapısının kapalı olmasından dolayı kavga yaşandı.

AMİDA HABER - Mazıdağı Hediye Alay Aktaş Anaokulunda dün iddiaya göre, nöbetçi öğretmen Y.E. okula bahçedeki ana kapıdan girmeye çalışan veliye anahtarın kendisinde olmadığını, diğer kapıdan girmesi gerektiğini söyledi.

basin-aciklamasi-2.jpg

Konuşmaların ardından okulun bahçesine diğer kapıdan giren veli ile öğretmen arasında tartışma çıktı, olay kavgaya dönüştü. Edinilen bilgilere göre, velinin kardeşinin de karıştığı kavga, diğer öğretmenlerin araya girmesiyle sona erdi.

Durumun bildirilmesi üzerine okula sevk edilen polis ekiplerince veli ve kardeşi gözaltına alınırken yaralanan öğretmen ise Mazıdağı Devlet Hastanesinden darp raporu aldı.

‘Olayın takipçisi olacağız’

Yaşanan olay sonrası Eğitim-Bir-Sen Mardin Şube Başkanı Abdulselam Demir, beraberindeki sendika üyeleri ile okulun önünde yaptığı açıklamada, kamu çalışanlarına yönelik tüm şiddet eylemlerini kınadıklarını ve lanetlediklerini belirtti.

Demir, "Eğitimcinin itibarını artıracak, konumunu güçlendirecek, onu tehlikelere karşı koruyacak tedbirlerin alınması gerekir. Bu menfur olayın takipçisi olacağız" şeklinde konuştu.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.