Sağlık Bakanı Ağrı’dan uyardı: Sağlıkta şiddete tolerans yok!

Sağlık Bakanı Ağrı’dan uyardı: Sağlıkta şiddete tolerans yok!

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

Ağrı’ya ziyarette bulunan Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, sağlık çalışanlarına yönelik şiddete karşı sert açıklamalarda bulundu. Bakan Memişoğlu, şiddetin hiçbir şekilde tolere edilmeyeceğini ve bu konuda tüm yasal önlemlerin alınacağını belirtti.

AMİDA HABER - Ağrı’da Toplum Sağlığı ve Sağlıklı Hayat Merkezini ziyaret eden Bakan Kemal Memişoğlu, şiddetin hiçbir şekilde tolere edilmeyeceğini ve bu konuda tüm yasal önlemlerin alınacağını belirtti.

“Ağrı için yeni sağlık projeleri planlıyoruz”

said-calisma-12.jpg

Ziyareti sırasında Ağrı'nın sağlık alanında büyük bir potansiyele sahip olduğunu belirten Memişoğlu, kentte 200 yataklı bir hastane inşaatının devam ettiğini ve yeni sağlık projelerinin planlandığını söyledi.

Sağlıklı Hayat Merkezlerinin sunduğu geniş hizmet yelpazesini açıklayan Bakan, bu tesislerin vatandaşlar tarafından daha aktif kullanılmasını önererek temel sağlık hizmetlerinin ve koruyucu hekimliğin öncelikli olduğunu ifade etti.

“Hatalarımız var ama şiddete karşı taviz olmayacak”

said-calisma-13-001.jpg

Sağlık çalışanlarına yönelik yapılan saldırılara karşı her türlü mücadeleyi göstereceklerini söyleyen Bakan Memişoğlu, “Özellikle biz sağlıkçıları insanlara yardım etmeyi, onlara iyilik yapmaları için yetiştiriyoruz. Onun için kesinlikle sağlıkla ilgili şiddete toleransımız yok. Bunu herkesin bilmesini istiyoruz. İnsanlara faydamız dokunsun diye çalışırken şiddet görmeye tahammül edemiyoruz ve moralimiz bozuluyor. Özellikle toplumumuzdan sağlıkçılara değer vermelerini ve onları korumalarını istiyorum. Tabii ki hatalar olabilir bunu da biz elimizden geldiğince düzeltmeye çalışıyoruz" açıklamasında bulundu.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.