Şanlıurfa’da 52 şüpheli yakalandı

Şanlıurfa’da 52 şüpheli yakalandı

Kaynak:Anadolu Ajansı

Şanlıurfa'da gerçekleştirilen geniş kapsamlı huzur uygulamasında aranan 52 şüpheli yakalandı. Uygulama kapsamında çeşitli suç unsurları da ele geçirildi.

AMİDA HABER- Şanlıurfa'da, emniyet ve jandarma birimlerinin katılımıyla gerçekleştirilen "huzur uygulaması" büyük bir başarıyla tamamlandı. Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, uygulamanın gece saatlerinde şehir genelinde yapıldığını duyurdu.

Vali Şıldak, uygulamaya 1282 kolluk personelinin katıldığını belirterek, kapsamlı denetimlerin sonucunu şu şekilde aktardı: "22 bin 144 kişi sorgulandı, 7 bin 148 araç kontrol edildi, 442 iş yeri denetlendi. Ayrıca, 239 araca para cezası uygulandı, 51 araç trafikten men edildi, 19 kişi hakkında adli işlem başlatıldı. Aranan 52 kişi yakalanarak 2 kişi gözaltına alındı."

Uygulama sırasında yapılan aramalarda, 3 ruhsatsız tabanca, 1 ruhsatsız pompalı tüfek, 100 gram esrar, 37 gram sentetik uyuşturucu, 2 çalıntı motosiklet ve 2 tescilsiz motosiklet ele geçirildi.

Şanlıurfa'da yürütülen bu geniş kapsamlı huzur uygulaması, bölgedeki güvenlik önlemlerini artırma ve suç oranını azaltma amacı taşıyor. Uygulama ile ilgili soruşturma ve işlemler devam ediyor.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.