Şanlıurfa’da gasp çetesine operasyon: 5 kişi tutuklandı

Şanlıurfa’da gasp çetesine operasyon: 5 kişi tutuklandı

Kaynak:Anadolu Ajansı

Şanlıurfa'nın merkez Eyyübiye ilçesinde, 2 kilo 300 gram altın, 10 bin lira, 10 cep telefonu ve 1 dizüstü bilgisayarı gasp ettiği gerekçesiyle gözaltına alınan 7 şüpheliden 5'i tutuklanarak ceza evine gönderildi.

AMİDA HABER - Şanlıurfa’da polis yeleği giyip cerrahi maske ve eldiven takan silahlı 7 kişi, Eyüpnebi Mahallesi'nde kuyumculuk yapan 2 akrabanın evine girdi.

urfa.jpg

Gasp çetesi, alt ve üst katta oturan 2 akrabanın plastik kelepçe ile kollarını bağladıktan sonra evde bulunan 2 kilo 300 gram altın, 10 bin lira, 10 cep telefonu ve 1 dizüstü bilgisayarı gasp etti.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri ihbar üzerine, bölgedeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyerek zanlıları tespit etti.

urfa1-2.jpeg

Polis ekipleri, Harran ve Eyyübiye ilçelerinde belirlenen adreslere düzenledikleri şafak operasyonunda, 7 şüpheliyi gözaltına aldı.

Öte yandan emniyetteki işlemlerinin ardından 2 şüpheli serbest bırakılırken, adliyeye sevk edilen şüpheli A.D. (32), O.Z. (28), İ.H.D. (27), H.B. (44) ve F.A. (43) çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum