Sıcaklıklar artıyor: Havuz işletmecileri durumdan memnun

Sıcaklıklar artıyor: Havuz işletmecileri durumdan memnun
 Haber Editörü
Adıyaman’da hava sıcaklığının artışıyla gençler çareyi yüzme havuzlarında serinlemekte buluyor.

AMİDA HABER - Termometrenin 41 dereceye kadar çıktığı Adıyaman'da kavurucu sıcaklar etkisini göstermeye başladı. Kent merkezinde sıcaktan bunalan gençler havuzlarda yüzerek serinlemeye çalışıyor.

adiyaman-sicaklik-2.jpeg

Adıyamanlı gençler bir yandan havuzda yüzerek serinlemeye çalışırken bir yandan ise havuzun tadını çıkarıyorlar. Hem serinleyen hem de doyasıya eğlenen gençler, yaz boyunca havuzlarda serinlediklerini söylüyorlar.

adiyaman-sicaklik-3.jpegKentte sıcak havalardan dolayı kimi havuzlarda serinlemeye çalışırken kimi vatandaş ise park ve bahçelerde dinlenerek serinlemeye çalışıyor.

adiyaman-sicaklik-4.jpeg

Sıcaklıkların artışıyla havuzlarda yoğunluk yaşandığını belirten havuz işletmecisi Uğur Sever, “Adıyaman’da hava sıcaklığı aşağı yukarı 40 derece. Vatandaşlarımızın en büyük aktiviteleri havuza girmek serinlemek. Şu an aşağı yukarı 40 derece ama hissedilen 41-42’leri buluyor. Ondan dolayı tercih ediliyor. Evet baya çok sıcak” şeklinde konuştu.

‘Her gün buradayız’

Havuza gelen gençler ise “Adıyaman oldukça sıcak ve bizlerde bu sıcak havada serinlemeye çalışıyoruz. Havuza geliyoruz yüzerek serinlemenin tadını çıkartmaya çalışıyoruz. Hemen hemen her gün buradayız. Adıyaman’ın sıcağı çekilecek durumda değil” dedi.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.