Vali Yavuz: Önümüzdeki ay 8 bin konut teslim edilecek

Vali Yavuz: Önümüzdeki ay 8 bin konut teslim edilecek

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

Deprem faciasından büyük bir yıkıma uğrayan Malatya’da önümüzdeki aylarda yapımı tamamlanan 8 bin deprem konutunun daha hak sahiplerine teslim edileceğini açıklandı.

AMİDA HABER - Malatya Valisi Seddar Yavuz, beraberinde belediye başkanları ile AFAD ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü yetkileri ile birlikte kentte devam eden deprem konutlarında incelemede bulundu.

malatya.jpg

Yazıhan ilçesine gide Vali Yavuz, daha sonra depremin yıkıma uğrattığı ilçeler olan Akçadağ ve Doğanşehir ilçelerinde deprem konutları hakkında bilgi aldı.

malatya1.jpg

Konutların yapımı hakkında açıklamalarda bulunan Vali Seddar Yavuz, önümüzdeki aylarda tamamlanan 8 bin konutun hak sahiplerine anahtar tesliminin yapılacağını duyurdu.
Vali Yavuz, "Bizzat sahadayız ve çalışmaları yerinde inceliyoruz. Yapılması gereken konularla ilgili istişarede bulunuyor, sorunlarla karşılaştığımızda süratle çözülmesi konusunda koordinasyonu sağlıyoruz. Vatandaşlarımız şundan emin olsun, vatandaşlarımızı sıcak yuvalarına kavuşturmak için gece gündüz çalışıyoruz. Birkaç ay içerisinde yaklaşık 8 bin konutu Malatya'da teslim etmiş olacağız" şeklinde konuştu.

malatya3.jpg

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.