Van Gölü’nde kaybolan şahıs 6 saat sonra sağ olarak kurtarıldı

Van Gölü’nde kaybolan şahıs 6 saat sonra sağ olarak kurtarıldı

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

Serinlemek için Van Gölü'ne girdikten sonra kaybolan şahıs yaklaşık 6 saat sonra sağ olarak kurtarıldı.

AMİDA HABER - Van’ın Tuşba ilçesi sınırları içerisinde bulun Çarparak Adası yakınlarında Van Gölü’ne giren 3 kişide 2’sinin cansız bedenine ulaşılırken bir vatandaş suda kayboldu.

van-001.jpg

Çevredeki vatandaşların bildirmesi üzerine 112 Acil Servis, Van Sahil Güvenlik Komutanlığı, Van Emniyet Müdürlüğü Sualtı Grup Amirliği, Van ve Bitlis İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü Su Altı Arama ve Kurtarma, Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) ve Van İtfaiye Dairesi Başkanlığı Sualtı Arama ekipleri sevk edildi.

Bölgede çalışma yapan ekipler, Müslüm Ülgen ve Serhat Elçi'nin cansız bedenlerine ulaştı. Ülgen ve Elci'nin cenazeleri otopsi yapılmak üzere ambulanslarla Van Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

van2-002.jpg

Gölde kayıp olan Ramazan B.'yi arama çalışmaları yürüten ekipler, bir balıkçı teknesinin tesadüfen olayın yaşandığı yaklaşık 2 kilometre uzaklıkta bölgeden geçtiği sıra Ramazan B.'yi yaklaşık 6 saat sonra sağ olarak kurtartıldığı öğrenildi.

Balıkçı teknesi şahsı daha sonra ekiplere teslim etti. Sağlık ekipleri olay yerinde şahsa yaptıkları ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.