Zeydan: Halkı beklediği hizmete kavuşturacağız

Zeydan: Halkı beklediği hizmete kavuşturacağız

Kaynak:Basın Bülteni

Van Büyükşehir Stratejik Plan çalışmaları kapsamının ikinci gününde İpekyolu ilçesi Yeni Mahalle ve Selimbey Mahalleleri, Tuşba ilçesi Seyrantepe ve Altıntepe mahalleleri ile Edremit ilçesi Eminpaşa ve Kurubaş mahallelerinde gerçekleşti.

AMİDA HABER - Van Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanlar Neslihan Şedal ve Abdullah Zeydan ile ilçe belediye eş başkanlarının katıldığı toplantılara mahalle sakinleri ilgi gösterdi.

van1.jpeg

Büyükşehir Belediyesi 2025-2029 Stratejik Plan çerçevesindeki çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda halkla birebir görüşen ve mahallelinin taleplerini birinci ağızdan dinleyen Eş Başkanlar, toplamda 38 mahallede yapılacak olan toplantılar sonucunda 5 yıllık yol haritasını belirleyecek.

van6.jpeg

Dün akşam 6 noktada gerçekleştirilen toplantılara Van Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Neslihan Şedal ve Abdullah Zeydan başta olmak üzere, ilçe belediye eş başkanları, DEM Parti ve DBP il ve ilçe Eşbaşkanları, belediye meclis üyeleri, Büyükşehir Belediyesi daire başkanları ve müdürler katıldı.

Vatandaşlar bilgilendirildi

van2.jpeg

Tuşba ilçesi Seyrantepe Mahallesi’nde gerçekleştirilen toplantıda ilk olarak konuşan Van Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Abdullah Zeydan, mahallelerde yapılan toplantıların amacı ve geçen 4 aylık süreçte belediyenin çalışmaları hakkında mahalleliyi bilgilendirdi.

van5.jpeg

Stratejik Plan doğrultusunda toplumun her kesimiyle toplantılar düzenlediklerini, halkı yerinde dinleyip, sorunları tespit ettiklerini ifade eden Eş Başkan Zeydan, Büyükşehir Belediyesindeki tahribattan, kayyum zamanında başka kurumlara yapılan işlerden, VASKİ katı atık tesisin yetersizliğinden, 18. madde imar uygulamasının hukuksuzluğundan ve bunun gibi kentteki birçok eksikliklerin farkında olduklarını, onun için halkın özlemle beklediği hizmetle kavuşturacaklarını belirtti.

‘Birlikte inşa edeceğiz’

van3.jpeg

Öte yandan İpekyolu ilçesi Yeni Mahalle’deki halk toplantısı ise Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Neslihan Şedal’ın katılımıyla gerçekleşti. Halk buluşmaların önemine değinen Eş Başkan Şedal, el ele omuz omuza birlikte kenti inşa edeceklerini, onun için konuşulacak fikirlerin yol gösterici olacağını dile getirdi.

van4.jpeg

Mahallelerdeki eksikleri bildiklerini, gelen görüşler doğrultusunda yol haritası çizileceğini belirten Eş Başkan Şedal, sunulan öneriler ışığında kenti geleceğe hazırlayacaklarını kaydetti.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.