Diyarbakır Büyükşehir’den 55 kilometrelik yol çalışması

Diyarbakır Büyükşehir’den 55 kilometrelik yol çalışması
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, 17 ilçesinin kırsal bölgelerindeki grup mahalle yolları ve bağlantılarında alt temel, stabilize ve dolgu çalışmaları başlattı.

AMİDA HABER - Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı, kentin 17 ilçesinin kırsal bölgelerinde başlatılan çalışma kapsamında, Çınar ilçesine bağlı kırsal mahallelerin 55 kilometresinde yol yapım, bakım ve onarıma başladı.

cinar-diyarbakir-yoli.jpeg

Ekipler, Ortaşar-Yöndemli mahalle yolu 5,5 kilometre, Yıllarca-Yarımkaş-Bellitaş-Çakırtutmaz-Özyar grup yolu (süha-yol) 21,50 kilometre, Alabaş mahalle içi yolları 3,5 kilometre, Gümüştaş-Subatan bağlantı yolunda 4,50 kilometre, Gümüştaş yayla yolunda 6,00 kilometre, Karasungur mahallesi Tahir yayla yolunda 14 kilometre olmak üzere toplam 55 kilometrelik yolda alt temel ve stabilize çalışmalarına devam ediyor.

cinar-diyarbakir-yol3.jpeg

Yol Yapım Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı, Bağlar ilçesi Alatosun mahallesi yayla yolunda 6 kilometrelik alanda da altyapı çalışmalarının devam ettiğini açıkladı. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum