4 ile yağmur geliyor: Diyarbakır 39 derece!

4 ile yağmur geliyor: Diyarbakır 39 derece!
 Muhabir
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün verilerine göre, 4 kentte sağanak yağış bekleniyor. Diyarbakır’da hava sıcaklığı halen 39 derece.

AMİDA HABER- Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), 1 Eylül hava durumu raporunu yayınladı. İstanbul, Edirne, Tekirdağ, Hatay ve Kırklareli için sağanak yağış uyarısı yapıldı. MGM, “Yağışların, İç Anadolu’nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz’in iç kesimleri, İstanbul, Kırklareli, Tekirdağ, Çanakkale, Bilecik, Afyonkarahisar, Kütahya, Osmaniye çevreleri, Adana’nın kuzey ve doğusu ile Kahramanmaraş’ın batı, Hatay’ın kıyı kesimlerinde yer yer kuvvetli olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgâr gibi olumsuzluklara karşı dikkatli tedbirli olunması gerekmektedir” uyarısında bulundu.

Diyarbakır’da hava durumu

Eylül ayı gelmesine rağmen Diyarbakır’da hava sıcaklıkları halen 39 derece. Gündüz sıcaktan kavrulan Diyarbakır’da gece saatlerinde sıcaklıklar 24 dereceye kadar düştü. Önümüzdeki hafta okulların da açılması ile klima bulunmayan sınıflarda öğrencilerin nasıl ders işleyeceği merak konusu oldu. (Hasan Kösen)

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.