AK Parti Diyarbakır Adayından Yenişehir’de Esnaf Ziyareti!

AK Parti Diyarbakır Adayından Yenişehir’de Esnaf Ziyareti!
AK Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Mehmet Halis Bilden, Yenişehir Belediye Başkan Adayı Muhammet Asena ile Yenişehir ilçesindeki esnafları ziyaret etti.

AK Parti Diyarbakır Adayından Yenişehir’de Esnaf Ziyareti! Bilden ve Asena Yenişehir ilçesindeki esnafı ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

AK Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Mehmet Halis Bilden, Yenişehir Belediye Başkan Adayı Muhammet Asena, beraberindeki AK Parti Yenişehir İlçe Başkanı Ender Karahan, Yenişehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülşen Bünül ve teşkilat üyeleriyle ilçede esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

“YENİŞEHİR HAZIR,  DİYARBAKIR KARARLI”

Hoş sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette, Bilden, Asena ve Karahan, esnafın sorun ve sıkıntılarını not etti. Zaman zaman koyu sohbetlerin yaşandığı ziyarette konuşan Büyükşehir Adayı Bilden, Yenişehir ilçesinde sorun ve sıkıntılara vakıf olduklarını, Yenişehir Adayı Muhammed Asena ile birlikte bu sorun ve sıkıntıların üstesinden rahatlıkla gelebileceklerini belirterek, “Yenişehir Hazır. Diyarbakır Kararlı” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.