AK Parti Diyarbakır İl Başkanı DEM’li Eşbaşkanlara o ismi sordu

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı DEM’li Eşbaşkanlara o ismi sordu
 Muhabir
AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Raşit Ocak Kayapınar’da bir spor yekleşkesine verilen “Şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan” isminin Kayapınar Belediyesi tarafından değiştirilmesine tepki gösterdi.

AMİDA HABER – Diyarbakır Kayapınar Belediyesi sınırları içerisinde yer alan bir spor kompleksine dönemin kayyımı tarafından verilen “Şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan” ismi DEM Parti’li Kayapınar Belediyesi tarafından değiştirilerek, aynı yere ”Barış Spor Kompleksi” ismi verildi. AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Raşit Ocak ismin değiştirilmesine tepki gösterdi.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Raşit Ocak, DEM Parti’li Belediye Eş Başkanlarına sert eleştirilerde bulunarak, şu ifadeleri kullandı:

“Diyarbakırlı hemşehrilerim adına, DEM’li Belediye Başkanına soruyorum! Diyarbakır’ı tanıyan herkes, Şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan’ın bu şehirle nasıl bütünleştiğini bilir. Şehre, spor ve toplumsal barış anlamında büyük katkılar sağlamış bu değerli ismin bir spor kompleksinden silinmesi hangi mantığa sığar? Barış ve spor kavramlarını Gaffar Okkan’dan ayırmak mümkün mü? Bazı kişiler, bu kadim şehrin değerlerini yok etmeye çalışıyor. Oysa şehir yönetmek, isimler üzerinden siyaset yapmak değil; hizmet ve yenilik üretmektir. Gaffar Okkan, Diyarbakır’a ve spora büyük bir sevgi ve hassasiyetle bağlı bir isimdi. Onun adı, bu şehirde sporun ve gençliğin sembolüdür ve öyle kalmalıdır.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.