AK Parti Diyarbakır İl Başkanı: İşbirliği yapmaya hazırız

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı: İşbirliği yapmaya hazırız
Gençlik Derneği 'hasbihal' etkinliğine katılan AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Raşit Ocak, kadın ve gençlerin sorunlarının çözümü için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini söyledi.

AMİDA HABER - Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır İl Başkanı Mehmet Raşit Ocak, Gençlik Derneği tarafından düzenlenen 'hasbihal' etkinliğine katılarak gençlerin sorun ve sıkıntıları ile çözüm önerilerini konuştu.

akparti-rasit-ocak.jpg

Gençlik Derneği Genel Başkanı Mücahit Yılmaz tarafından organize edilen etkinliğe katılan AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Mehmet Raşit Ocak, en büyük hedefinin Diyarbakır’daki gençler ve kadınların sorunlarını çözmek olduğunu belirterek, bunun için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini kaydetti.

‘İşbirliği yapmaya hazırız’

akparti-rasit-ocak1.jpg

Ocak, iyi bir gençlik ve kadınların sorunlarının çözümü için ilgili her kurum ile işbirliği yapmaya hazır olduklarını ve bu konuda her fikre açık olduklarını ifade ederek, gençleri her zaman önemsediklerini, gençlerin ve kadınların mutlu olduğu bir toplumun her zaman geleceğe umut verdiğini sözlerine ekledi.

Gençlik Derneğinde düzenlenen etkinlikte gençlerin meslek sahibi olması için yapılması gerekenler, uyuşturucu madde ile savaş, kurumların yapması gerekenler gibi konular konuşuldu. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.