AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Ocak, Gazeteciler Günü’nü kutladı

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Ocak, Gazeteciler Günü’nü kutladı

Kaynak:Haber Merkezi

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Raşit Ocak, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü vesilesiyle paylaştığı mesajda, gazetecilerin kentin gelişimine ciddi katkılarının olduğunu altını cizdi.

AMİDA HABER - AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Raşit Ocak ,21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü vesilesiyle paylaştığı kutlama mesajında, Diyarbakır’da görev yapan gazetecilerin şehrin nabzını tuttuklarını ve topluma ışık olduklarını ifade etti.

ocak1.jpg

Ocak, “ Diyarbakır’ın tarihi, kültürel zenginlikleri ve toplumsal dinamikleri içinde gösterdiğiniz duyarlılık ve sorumluluk, sadece şehrimize değil, bölgemize ve ülkemize de büyük katkılar sağlamaktadır. Diyarbakır’ın sesi olmak, buradaki halkın sorunlarını, taleplerini ve başarılarını doğru ve tarafsız bir şekilde kamuoyuna aktarmak, sizlerin en büyük emeklerinden biridir. Gecenizi gündüzünüze katarak, zorlu koşullar altında dahi halkı bilgilendirme görevinizi büyük bir özveriyle yerine getiriyorsunuz. Bu mesleki gayretiniz ve topluma sunduğunuz hizmetler, demokrasimizin en önemli yapı taşlarından biri olmaya devam ediyor” dedi.

Ocak, gazetecilerin halkın doğru bilgilendirilmesi ve halkın sesinin duyurulmasının yanı sıra kentin kalkınmasında da ciddi emeklerinin olduğuna vurgu yaparak şunları söyledi: “Gösterdiğiniz meslek ahlakı ve sorumluluk bilinciyle her biriniz toplumumuz için vazgeçilmez bir role sahipsiniz. Kaleminizin her zaman güçlü, sesinizin her daim özgür olması dileğiyle, Dünya Gazeteciler Günü’nüz kutlu olsun.”

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.