AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı toplandı: Halkımızın taleplerini karşılayacağız

AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı toplandı: Halkımızın taleplerini karşılayacağız

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı, İl Danışma Meclisi Toplantısını gerçekleştirdi. Devlet Su İşleri (DSİ) Konferans Salonu'nda gerçekleşen toplantıya il ve ilçelerdeki yöneticiler ile partililer katıldı.

AMİDA HABER - AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Mehmet Raşit Ocak, Milletvekili Mehmet Galip Ensarioğlu, Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Ali Karataş, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Başkanları, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları temsilcileri ile partililer saat 14.00'te başlayan toplantıya katıldı.

akp3-001.jpg

Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Ocak, teşkilatın çalışmalarını değerlendirmek ve yeni hedefler belirlemek amacıyla toplandıklarını belirterek, "Diyarbakır'da halkımıza en iyi hizmeti sunmak için kararlı bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz. İl Koordinatörümüz ve milletvekillerimizle el ele vererek, halkımızın taleplerini en iyi şekilde karşılayacağız” şeklinde konuştu.

akp.jpeg

Ocak, toplantıda sadece yerel meselelerin değil, uluslararası konuların da konuşulması gerektiğini ifade ederek, "Filistin'de yaşanan zulüm hepimizi derinden etkiliyor. Filistin halkının acısı, bizim de acımızdır. AK Parti olarak Filistin'in haklı davasını sonuna kadar destekliyoruz ve bu zulme sessiz kalmayacağız. Filistin'in özgürlük mücadelesinde her zaman yanlarında olacağız, çünkü bu, insanlık adına taşıdığımız bir sorumluluktur” dedi.

akp2.jpeg

Toplantı, katılımcıların görüş ve önerilerinin dinlenmesiyle sona erdi.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum