AK Parti Diyarbakır Milletvekili adayı Hatice Seydaoğlu kimdir?

AK Parti Diyarbakır Milletvekili adayı Hatice Seydaoğlu kimdir?
Hatice Seydaoğlu, Ak Parti Diyarbakır Milletvekili adayı oldu. Vatandaşlar, AK Parti Diyarbakır Milletvekili adayı Seydaoğlu’nun kim olduğunu, nereli olduğunu ve mesleğinin ne olduğunu araştırmaya başladı. Peki, Seydaoğlu kaç yaşında, nereli, mesleği ne?

AMİDA HABER- AK Parti’den sekizinci sıradan milletvekili adayı olan Hatice Seydaoğlu’nun hayatı ve kariyeri merak ediliyor. Peki, Seydaoğlu kaç yaşında, nereli, mesleği ne? İşte ayrıntılar...

Hatice Seydaoğlu kimdir?

1988 tarihinde Diyarbakır’da doğdu. İlk ve ortaöğretim eğitimini Ankara’da tamamladı. Lise İngilizce Hazırlığı Tevfik İleri İmam Hatip Lisesi’nde okudu daha sonra Ankara Üniversitesi Ziraat Mühendisliğinden mezun oldu. Seydaoğlu, 2011 yılında göreve başladığı Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Kültür, Sanat ve Yayın Kurulu Başkanlığında bir süre koordinatörlük yaptı. T.B.M.M Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Başkanlığı’nda çeşitli görevlerde bulundu. Meclisin resmi yayın organı olan ve yayın sahibinin TBMM Başkanının olduğu (İsmail Kahraman, Binali Yıldırım ve Mustafa Şentop dönemlerinde) Meclis Haber Dergisi’nin üç yıl boyunca editörlüğünü sürdürdü. Meclis TV’de muhabir olarak da görev yapan Seydaoğlu, bir süre AK Parti Milletvekili danışmanlığı yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.