Ak Parti Yenişehir İlçe Gençlik Kolları Başkanından veda mesajı

Ak Parti Yenişehir İlçe Gençlik Kolları Başkanından veda mesajı
Ak Parti Yenişehir ilçe gençlik kolları başkanı  Enes Çimen, Belediye Meclis üyesi aday adayı olmak için görevini bıraktı.

Ak Parti Yenişehir İlçe Gençlik Kolları Başkanından veda mesajı

Ak Parti Yenişehir ilçe gençlik kolları başkanı  Enes Çimen, 31 Mart 2024 yerel belediye seçimlerinde Belediye Meclis üyesi aday adayı olmak için görevinden ayrıldı.

Ak Parti Yenişehir İlçe Gençlik Kolları Başkanından veda mesajı

Çimen yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

“Değerli Kardeşlerim, Arkadaşlarım ve Kıymetli Hemşehrilerim;

Makamlar, mevkiler gelip geçicidir. Önemli olan dava şuuruyla hizmet edip yola devam etmektir.

Büyük bir özveriyle çalıştığımız Teşkilatımızda bir üye değil de bir Aile olabilmek mottosuyla çıktığım yolda, 2021 Yılından bu yana hizmet ettiğim Ak Parti Diyarbakır Yenişehir İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı'ndan, 31 Mart 2024 yerel belediye seçimlerinde Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı olacağımdan ötürü, görevimden bugün itibariyle ayrılmış bulunmaktayım.

Memleketim olan kadim Diyarbakır'ımıza hizmet etmekten her zaman gurur ve onur duydum. Bana bu onuru ve gururu yaşatan öncelikle Genel Başkanımız ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, İzmir Milletvekili ve Gençlik Kolları Genel Başkanımız Eyüp Kadir İnan'a, İl Başkanımıza, milletvekillerimize, MKYK üyelerimize ve birlikte çalıştığımız Teşkilattaki arkadaşlarıma en içten samimiyetimle teşekkür ederim.

Davamıza her zaman bağlı kalarak, milletimiz ve şehrimiz için hizmet etmeye devam edeceğim. Rabbim mahcup etmesin inşallah.”

Yenişehir ilçe Gençlik Kolları teşkilatına mensup gençler Enes Çimen'in ayrılığını  üzüntüyle karşılarken ,belediye Meclis Üyesi Aday Adaylığını da sevinçle karşıladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.